جلسه بررسی شاخص های عملیاتی و ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو با محوریت واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آراییشی و بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، جلسه بررسی شاخص های برنامه عملیاتی و ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو دانشگاه صبح یک شنبه، برگزار شد.

در این نشست که با حضور دکتر سید علی وکیلی، معاون غذا و دارو و مهندس احمد یزدانی، مسئول آزمایشگاه و ارزیابی عملکرد معاونت و دکتر عربی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آراییشی و بهداشتی و سمانه مومنی، مسوول ارزیابی عملکرد و برنامه عملیاتی برگزار شد، شاخص های برنامه عملیاتی واحدها مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان این نشست واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آراییشی و بهداشتی برنامه ها، چالش ها و فعالیت های خود را در این حوزه ارائه داد.


فاقد نظر