سی و دومین جلسه کارگروه رفع موانع تولید خراسان شمالی با بررسی و حل مشکلات 3 واحد تولیدی حوزه غذا در شهرستان شیروان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، سی و دومین جلسه کارگروه تسهیل  و رفع موانع تولید خراسان شمالی چهارشنبه هفتم دی ماه با حضور ناصر فخر موحدی، سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دکتر طاهره عربی، مدیر اداره نظارت بر غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در محل استانداری برگزار شد.

این جلسه پیرامون 3 واحد تولیدی شهرستان شیروان برگزار شد.

در این جلسه مشکلات و موانع این 3 واحد مورد بررسی قرار گرفت و جهت فعال شدن واحدهای مذکور تصمیمات لازم اتخاذ گردید.


فاقد نظر