parcham سرمایه‌گذاری برای تولید
  • 1404/01/30 - 09:55
  • - تعداد بازدید: 22
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZeD4

بازدید معاون غذا و دارو از واحدهای تولیدی لبنی و قوطی‌سازی در شهرستان فاروج

ارزیابی توانمندی‌ها و بررسی ظرفیت‌های تولیدی استان خراسان شمالی با حضور مسئولان ارشد حوزه غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروخراسان شمالی ، دکتر امانی، معاون غذا و دارو به همراه مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی از واحدهای تولیدی شهرستان فاروج بازدید به‌عمل آوردند.

در جریان این بازدید، از واحدهای تولیدی لبنیات سپاس، رب گوجه‌فرنگی و قوطی‌سازی سبز خرم بازدید صورت گرفت. دکتر امانی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت تنها واحد تولیدی لبنی در استان، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید و توانمندی‌ها، تجهیزات و امکانات موجود را مورد بررسی قرار دادند.

واحد لبنیات سپاس با تولید محصولاتی همچون انواع پنیر UF، پنیر بلغاری لاکتیکی، پنیر پیتزا، پودر آب‌پنیر و کره سهم بسزایی در تأمین نیازهای استان دارد. همچنین با پیگیری‌های انجام شده و در صورت تخصیص تسهیلات مورد نیاز، به‌زودی شاهد راه‌اندازی خط تولید شیر استریل در این مجموعه خواهیم بود.

در ادامه این بازدید، معاون غذا و دارو با حضور در واحد سبز خرم از تنها خط تولید قوطی‌سازی استان بازدید نمود. در این واحد، تولید انواع قوطی‌های کنسرو با کیفیت بالا در حال انجام است و در صورت حمایت‌های لازم از سوی مسئولین استانی، امکان راه‌اندازی خط تولید قوطی شیشه خشک نیز فراهم خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 53309
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید