parcham جهش تولید با مشارکت مردم
ماه رمضان
تصادف
دیابت
نان

اخبار ویژه

تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه

تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه

10 Mar 2025

20 اسفند 1403

جلسه هماهنگی با حضور خانم دکتر عربی، مدیر نظارت بر فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی، جهت ارتقاء سلامت جامعه و انجام بازرسی‌های نوروزی برگزار شد.

مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

09 Mar 2025

19 اسفند 1403

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزه‌داری، حفظ تغذیه مناسب و رژیم غذایی متعادل در این ماه، می‌تواند از ضعف ناشی از گرسنگی در طول روز جلوگیری کند. یکی از راهکارهای مهم که به حفظ انرژی بدن در این ایام کمک شایانی خواهد کرد، مصرف آجیل و خشکبار است.

تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان

تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان

05 Mar 2025

15 اسفند 1403

در ماه مبارک رمضان ،روزه داران باید به تغذیه خود توجه ویژه ای داشته باشند

تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه

تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه

10 Mar 2025

20 اسفند 1403

جلسه هماهنگی با حضور خانم دکتر عربی، مدیر نظارت بر فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی، جهت ارتقاء سلامت جامعه و انجام بازرسی‌های نوروزی برگزار شد.

مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

09 Mar 2025

19 اسفند 1403

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزه‌داری، حفظ تغذیه مناسب و رژیم غذایی متعادل در این ماه، می‌تواند از ضعف ناشی از گرسنگی در طول روز جلوگیری کند. یکی از راهکارهای مهم که به حفظ انرژی بدن در این ایام کمک شایانی خواهد کرد، مصرف آجیل و خشکبار است.

تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان

تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان

05 Mar 2025

15 اسفند 1403

در ماه مبارک رمضان ،روزه داران باید به تغذیه خود توجه ویژه ای داشته باشند

آخرین اخبار

تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه

10 Mar 2025

20 اسفند 1403

مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

09 Mar 2025

19 اسفند 1403

تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان

05 Mar 2025

15 اسفند 1403

جلسه تولید محتوا برای بنرهای شهری و نمایش در تلویزیون‌های شهری جهت برنامه ریزی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار شد

04 Mar 2025

14 اسفند 1403

اهمیت مصرف مکمل‌های غذایی در ماه رمضان

02 Mar 2025

12 اسفند 1403

هشدار درباره مصرف داروهای گیاهی نامعتبر در بیماران مبتلا به کبد چرب

01 Mar 2025

11 اسفند 1403

توصیه‌های معاون غذا و دارو برای ساماندهی داروهای منزل در ایام نوروز

26 Feb 2025

08 اسفند 1403

تایید پروانه بهداشتی و بهره‌برداری در سی و دومین جلسه کمیته فنی و قانونی نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

23 Feb 2025

05 اسفند 1403

تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404

23 Feb 2025

05 اسفند 1403

رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

22 Feb 2025

04 اسفند 1403

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه مسئولان تجهیزات پزشکی در شبکه بهداشتی و درمانی در معاونت غذا ودارو

19 Feb 2025

01 اسفند 1403

برگزاری دومین کمیته هوشمندسازی و دولت الکترونیک معاونت غذاودارو

19 Feb 2025

01 اسفند 1403

اخبار بیشتر
سامانه HIX
سامانه کنترل اصالت
سامانه fms
سامانه fms
سامانه کنترل اصالت کالا
سامانه کنترل اصالت کالا
شبکه ملی ازمایشگاهی
سامانه استاندارد
سامانه مدیریت تجهیزات پزشکی
سامانه مدیریت تجهیزات پزشکی
اداره کل تجهیزات پزشکی
اداره کل تجهیزات پزشکی

همایش‌ها

گردهمایی معاونان و مدیران غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 9 آمایشی در بجنورد برگزار شد.

اطلاعیه ها

title

انتصابات

انتصاب آقای دکتر امیر امانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه

معاونین غذاودارو دانشگاه از ابتدا تا کنون

سید علی وکیلی

سید علی وکیلی

دکتر امیر امانی

دکتر امیر امانی

نظرسنجی

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید