parcham مهار تورم، رشد تولید

قوانین، ضوابط و دستورالعمل های واحد نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی

 

ضوابط و دستورالعمل های انبار های نگهداری و شرکت های پخش فرآورده های غذایی و آشامیدنی:

حداقل_ضوابط_فنی_و_بهداشتی_انبارهای_نگهداری_فراروده_های_غذایی.pdf

دستورالعمل_اجرایی_نحوه_صدور،_اصلاح_و_تمدید_پروانه_های_بهداشتی_انبارهای_نگهداری_فراورده_های_غذایی_و_اشامیدنی.pdf

دستورالعمل_اجرایی_نحوه_صدور،_اصلاح_و_تمدید_پروانههای_بهداشتی_شرکت_پخش_و_توزیع_فراورده_های_غذایی_و_اشامیدنی.pdf

نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع _تاسیس وبهره برداری_.pdf

ضوابط استقرار.pdf

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی_کارگاهی_.pdf

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه و کارخانه های تولید و بسته بندی مواد غذایی:

حداقل_ضوابط_فنی_و_بهداشتی_تاسیس_و_بهره_برداری_کارخانجات_تولیدکننده_مواد_غذایی__GMP_.pdf

 F.D.073.3 with checklist.pdf

ضوابط استقرار.pdf

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی ثبت منبع.pdf

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی:

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی.pdf

دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی.pdf

فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی.pdf

فلوچارت مشاغل خانگی.pdf

 

قابل توجه مسئولین فنی، مدیران واحد های تولیدی و متقاضیان تاسیس واحد های تولیدی:

 ملاک اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی آخرین دستورالعمل ها و ضوابط تدوین شده و یا بازنگری شده موجود در سایت سازمان غذا و دارو می باشد لذا مسئولین فنی، مدیران واحد های تولیدی و متقاضیان تاسیس واحد های تولیدیا می بایست از طریق لینک بالای صفحه نسبت به دانلود و مطالعه آخرین نسخه دستورالعمل و ضوابط واحد های تولیدی مورد نظر اقدام نمایید.

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید