قوانین، ضوابط و دستورالعمل های واحد نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
ضوابط و دستورالعمل های انبار های نگهداری و شرکت های پخش فرآورده های غذایی و آشامیدنی:
حداقل_ضوابط_فنی_و_بهداشتی_انبارهای_نگهداری_فراروده_های_غذایی.pdf
نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع _تاسیس وبهره برداری_.pdf
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی_کارگاهی_.pdf
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه و کارخانه های تولید و بسته بندی مواد غذایی:
حداقل_ضوابط_فنی_و_بهداشتی_تاسیس_و_بهره_برداری_کارخانجات_تولیدکننده_مواد_غذایی__GMP_.pdf
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی ثبت منبع.pdf
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی:
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی.pdf
دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی.pdf
فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی.pdf
قابل توجه مسئولین فنی، مدیران واحد های تولیدی و متقاضیان تاسیس واحد های تولیدی:
ملاک اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی آخرین دستورالعمل ها و ضوابط تدوین شده و یا بازنگری شده موجود در سایت سازمان غذا و دارو می باشد لذا مسئولین فنی، مدیران واحد های تولیدی و متقاضیان تاسیس واحد های تولیدیا می بایست از طریق لینک بالای صفحه نسبت به دانلود و مطالعه آخرین نسخه دستورالعمل و ضوابط واحد های تولیدی مورد نظر اقدام نمایید.