parcham سرمایه‌گذاری برای تولید
لیست اخبار صفحه :9
تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404

تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404

در راستای تحقق اهداف عالی سلامت و نظارت بر حوزه غذایی و آشامیدنی، برنامه‌ای برای تشدید نظارت و کشیک در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز سال 1404 از تاریخ 1 اسفند 1403 تا 20 فروردین 1404 اجرا خواهد شد.

برگزاری کارگاه  آموزشی ویژه مسئولان تجهیزات پزشکی در شبکه بهداشتی و درمانی در معاونت غذا ودارو

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه مسئولان تجهیزات پزشکی در شبکه بهداشتی و درمانی در معاونت غذا ودارو

کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با الزامات تجهیزات و ملزومات پزشکی برای کارپردازان، انبارداران و مسئولان تجهیزات پزشکی مراکز بهداشتی و درمانی به منظور ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان برگزار شد.

تایید پروانه بهداشتی و بهره‌برداری در سی و یکمین جلسه کمیته فنی و قانونی نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا ودارو

تایید پروانه بهداشتی و بهره‌برداری در سی و یکمین جلسه کمیته فنی و قانونی نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا ودارو

دکتر طاهره عربی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، ضمن اعلام برگزاری سی و یکمین جلسه کمیته فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی گفت: “در این جلسه، پرونده‌های متعددی در حوزه فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مورد بررسی دقیق کارشناسان قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد.”

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید