انواع نمونه های غذایی و آشامیدنی : آب ،نوشابه،دوغ،دلسترو......، محصولات بهداشتی و آرایشی،ظروف یک بار مصرف و بسته بندی
2-چه کاری برروی نمونه ها صورت میگیرد؟
بسته به نوع نمونه و درخواست متقاضی ،نمونه ها از نظر آلودگی میکروبی و یاتقلبات مختلف مانند وجود رنگ مصنوعی در شیرینی جات ،آبمیوه ها ،برنج های زعفرانی و....همچنین وجود نگهدارنده درمحصوالت غذایی و بسیاری از آزمایشات از این قبیل مورد آزمایش قرار می گیرند
3-زمان پاسخ دهی آزمایشات:
بسته به نوع نمونه کمتر ازیک هفته تا یک ماه ممکن است متفاوت میباشد
4-سوالات مسوولین فنی کارخانجات در خصوص نحوه انجام آزمونها چیست ؟
سوالات تخصصی مربوط به روش انجام آزمونها میباشدوتوضیحات الزم با توجه به استاندارها و روشهای موجود توسط کارشناس داده میشود
5-سوالاتی در باره نحوه چگونگی تهیه لوازم و تجهیزات آزمایشگاه که توسط مسوولین واحدهای تولیدی پرسیده میشود:
لیست تجهیزات لازم برای محصول مورد نظر در ازمایشگاه وجود داشته و در اختیار متقاضی قرار میگیرد
6-مراکزی که میتوان تجهیزات آزمایشگاهی را تهیه نمود.
آدرس مراکز تهیه و پخش تجهیزات آزمایشگاهی در اختیار متقاضی قرار میگیرد
7-چه برندهای معتبری برای خرید دستگاهها و تجهیزات و همچنین مواد و محیطهای کشت آزمایشگاهی وجود دارند؟