parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/09/05 - 11:27
  • - تعداد بازدید: 36
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z8X3

کنترل و آزمایش بیش از ۱۱۰۰ نمونه از محصولات خوراکی ،آرایشی و بهداشتی

مهندس یزدانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت اظهار کرد: کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و داروی استان با همکاری بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشت محیط شهرستان‌ها به طور مستمر نسبت به بررسی ایمنی و کیفیت فرآورده‌های آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اقدام می‌کنند.

 
 
مهندس یزدانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت اظهار کرد: کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و داروی استان با همکاری بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشت محیط شهرستان‌ها به طور مستمر نسبت به بررسی ایمنی و کیفیت فرآورده‌های آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اقدام می‌کنند.
 
 وی افزود: طی سال جاری تاکنون بیش از ۱۱۰۰ نمونه از انواع کالاهای سلامت محور همچون نان، شیرینی، عرقیات، حبوبات، فراورده‌های گوشتی و ... انجام شده است.
 
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در  این راستا بیش از چهار هزار آزمون انجام و مورد ارزیابی و پایش قرار گرفته‌اند.
 
 وی در ادامه بیان داشت: توصیه سازمان غذا و دارو به شهروندان این است که فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی ، دارویی، ملزومات پزشکی و مکمل‌ها را صرفاً از محل‌های معتبر تهیه و به داشتن برچسب اصالت کالای مورد تایید سازمان غذا و دارو  توجه کنند و از مصرف هرگونه کالای غیر مجاز  خودداری نمایند.
  • گروه خبری : واحد آزمایشگاه,اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 50624
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید