کنترل و آزمایش بیش از ۱۱۰۰ نمونه از محصولات خوراکی ،آرایشی و بهداشتی
مهندس یزدانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت اظهار کرد: کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و داروی استان با همکاری بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشت محیط شهرستانها به طور مستمر نسبت به بررسی ایمنی و کیفیت فرآوردههای آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اقدام میکنند.
مهندس یزدانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت اظهار کرد: کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و داروی استان با همکاری بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشت محیط شهرستانها به طور مستمر نسبت به بررسی ایمنی و کیفیت فرآوردههای آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اقدام میکنند.
وی افزود: طی سال جاری تاکنون بیش از ۱۱۰۰ نمونه از انواع کالاهای سلامت محور همچون نان، شیرینی، عرقیات، حبوبات، فراوردههای گوشتی و ... انجام شده است.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در این راستا بیش از چهار هزار آزمون انجام و مورد ارزیابی و پایش قرار گرفتهاند.
وی در ادامه بیان داشت: توصیه سازمان غذا و دارو به شهروندان این است که فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی ، دارویی، ملزومات پزشکی و مکملها را صرفاً از محلهای معتبر تهیه و به داشتن برچسب اصالت کالای مورد تایید سازمان غذا و دارو توجه کنند و از مصرف هرگونه کالای غیر مجاز خودداری نمایند.
نظر دهید