parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/15 - 08:59
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZEo4

تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان

در ماه مبارک رمضان ،روزه داران باید به تغذیه خود توجه ویژه ای داشته باشند

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی دکتر طاهره عربی مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی ، در این راستا به مضرات مصرف زیاد نمک و قند اشاره و افزود : مصرف بیش از حد نمک می‌تواند منجر به کم‌آبی سلولی و افزایش فشار خون شود و احساس تشنگی را در طول روز تشدید کند. از سوی دیگر، قندهای ساده، مانند آنچه در شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین وجود دارد، می‌توانند نوسانات قند خون را افزایش دهند و حس گرسنگی را تشدید کنند. ترکیب این دو عامل می‌تواند سلامت جسمی روزه‌داران را به خطر بیندازد.

وی افزود : برای حفظ سلامتی، توصیه می‌شود که به جای غذاهای پرنمک و شیرینی‌های قندی، از چاشنی‌های طبیعی مانند ادویه‌ها و خرما برای افطار استفاده کنید. همچنین، انتخاب غذاهای پروتئینی مانند سوپ و خوراک لوبیا می‌تواند به کنترل قند خون و حفظ انرژی کمک کند.

عربی در پایان گفت: برای حفظ سلامتی در ماه رمضان، سعی کنید وعده‌های غذایی خود را متعادل و متنوع و از میوه‌ها، سبزیجات و منابع پروتئینی سالم استفاده کنید و مصرف نمک و قند را به حداقل برسانید همچنین، حتماً در طول شب آب کافی بنوشید تا بدن شما هیدراته بماند و از احساس تشنگی در طول روز جلوگیری شود با رعایت این نکات، می‌توانید روزه‌داری سالم و پربار داشته باشید.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 52307
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید