بررسی چالشهای داروخانهها در جلسه بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان
کمبود داروساز و مشکلات پرداختیها به پرسنل داروخانه اعم از داروساز و غیر داروساز نیازمند توجه فوری است؛ نیاز به بهبود شرایط داروخانهها در راستای ارائه خدمات بهتر احساس میشود.
مراسم افطاری معاونت غذا و دارو شب گذشته با حضور دکتر امانی، معاون غذا و دارو، و جمعی از کارکنان این معاونت در دانشکده پرستاری برگزار شد
این مراسم که به مناسبت ماه مبارک رمضان و بهمنظور ایجاد فضای همدلی و انس بیشتر بین اعضای تیم سازماندهی گردیده بود، فرصتی برای تقویت روابط کاری و گسترش همبستگی در میان کارکنان فراهم آورد.
توصیههای دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام تعطیلات نوروز
دکتر امانی، معاون غذا و دارو خراسان شمالی، در آستانه نوروز با ارائه توصیههایی به مسافران، از اهمیت همراه داشتن داروهای ضروری و رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از مسمومیتهای غذایی و دارویی در تعطیلات سخن گفت:
در دنیای شیرینیها و دسرها، فرآوردههای کاکائویی و شکلات جایگاه ویژهای دارند
در دنیای شیرینیها و دسرها، فرآوردههای کاکائویی و شکلات جایگاه ویژهای دارند. اما تفاوت این دو در چیست؟ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در همین باره با بیان اینکه کاکائو به دانههای میوه درخت کاکائو اشاره دارد که پس از فرآوری به دو شکل پودر کاکائو و کره کاکائو تبدیل میشود، گفت: کره کاکائو همان چربی طبیعی دانههای کاکائو است که در تولید شکلاتهای باکیفیت استفاده میشود و برخلاف برخی چربیهای دیگر، تأثیر نامطلوبی بر افزایش کلسترول خون ندارد.
هشدار معاون غذا و دارو خراسان شمالی درباره خطرات داروهای تاریخ مصرف گذشته
دکتر امانی، معاون غذا و دارو خراسان شمالی، از مصرف داروهای تاریخ مصرف گذشته و خطرات جدی آن برای سلامت افراد خبر داد و بر اهمیت رعایت تاریخ انقضا و شرایط نگهداری صحیح داروها تاکید کرد.
استفاده از فناوریهای نوین برای افزایش دسترسی بیماران به دارو
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اصلاح فرآیندهای اداری در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و استفاده از فناوریهای نوین میتواند به تسریع صدور مجوزها و افزایش دسترسی بیماران به دارو کمک کند.
تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه
جلسه هماهنگی با حضور خانم دکتر عربی، مدیر نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدنی، جهت ارتقاء سلامت جامعه و انجام بازرسیهای نوروزی برگزار شد.
مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزهداری، حفظ تغذیه مناسب و رژیم غذایی متعادل در این ماه، میتواند از ضعف ناشی از گرسنگی در طول روز جلوگیری کند. یکی از راهکارهای مهم که به حفظ انرژی بدن در این ایام کمک شایانی خواهد کرد، مصرف آجیل و خشکبار است.
تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان
در ماه مبارک رمضان ،روزه داران باید به تغذیه خود توجه ویژه ای داشته باشند
جلسه تولید محتوا برای بنرهای شهری و نمایش در تلویزیونهای شهری جهت برنامه ریزی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار شد
جلسهای با حضور مدیران معاونت و تیم تخصصی روابط عمومی دانشگاه در معاونت غذا و دارو خراسان شمالی به منظور طراحی و اجرای بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر و نمایش محتوای آنها در تلویزیونهای شهری تشکیل شد .