parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/20 - 12:25
  • - تعداد بازدید: 26
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZZr4

تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه

جلسه هماهنگی با حضور خانم دکتر عربی، مدیر نظارت بر فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی، جهت ارتقاء سلامت جامعه و انجام بازرسی‌های نوروزی برگزار شد.

 با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و به منظور ارتقاء سلامت عمومی در ایام نوروز، جلسه هماهنگی ویژه‌ای در معاونت غذا و دارو برگزار شد. این جلسه به همت دکتر عربی، مدیر نظارت بر فراورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، با هدف انجام اقدامات لازم جهت تشدید نظارت و کنترل مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه برگزار گردید.

 

به گزارش روابط عمومی غذا ودارو دکتر عربی مدیر نظارت بر فراورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اظهار داشت: در راستای هماهنگی‌های به عمل آمده میان معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان بجنورد، تیم‌های فنی و کارشناسی بازرسی از سطح عرضه را آغاز خواهند کرد تا از سلامت مواد غذایی و آشامیدنی اطمینان حاصل شود.”

 

وی افزود: با توجه به اهمیت این نظارت‌ها، هماهنگی‌های لازم با مدیریت آزمایشگاه صورت گرفته است تا به عنوان یک بازوی قوی در کنار بازرسان، بتوانیم نمونه‌های برداشت شده از سطح عرضه را به سرعت آزمایش کرده و در راستای ارتقاء سلامت جامعه گام‌های موثری برداریم

 

در پایان، دکتر عربی بیان کرد: این اقدامات به منظور حفظ سلامت مردم در ایام نوروز صورت می‌گیرد و امیدواریم با همکاری همه بخش‌ها، بتوانیم نظارت‌های دقیقی را اعمال کرده و امنیت غذایی را تضمین کنیم. 

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 52440
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید