برای مطالعه هر یک از فایل های آموزشی، روی آن کلیک کنید:
برچسب اصالت کالا.pdf
برچسب اصالت.JPG
اسید های چرب ترانس.pdf
باقیمانده سموم در مواد غذایی.pdf
روغن جامد مصرفی.pdf
کاهش مصرف قند.pdf
نمک.pdf
نشانگر های رنگی تغذیه ای.pdf
شکر و مضرات آن.pdf
سلامتی با کاهش مصرف قند.pdf
روغن ها و مضرات آنها.pdf
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود