این آزمایشگاه از مجربترین کارشناسان و متخصّصین صنایع غذایی در واحد های مختلف شامل: بخش فیزیکو شیمی،بخش میکروبیولوژی،آنالیز دستگاهی و مدیریت کیفیت بهره می برد.
مدیریت آزمایشگاه اهداف کلی وزارت بهداشت در حوزه کالاهای سلامت محور به ویژه ارتقاء سلامت و ایمنی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی را سرلوحه فعالیت خویش قرار داده است.
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی موفق به اخذ مجوز ISO ۱۷۰۲۵ در سال 1399 گردید.
ایزو ۱۷۰۲۵ استانداردی بین المللی و تخصصی ویژه ی آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون می باشد که به احراز صلاحیت این آزمایشگاه ها می پردازد.
از مزایای اخذ گواهی ایزو ۱۷۰۲۵ میتوان به ایجاد اطمینان خاطر در مشتریان و تسهیل پذیرش نتایج آزمون،اطمینان از صحت آزمایش ها و آزمون های انجام شده در آزمایشگاه مرجع،استانداردسازی روش های اجرایی و مدیریتی جهت تسهیل همکاری میان آزمایشگاه ها و سایر سازمان ها،کسب اطمینان از کالیبره شدن تجهیزات آزمایشگاه و ... اشاره کرد.
در همین راستا اهم فعالیتها و عملکرد مدیریت آزمایشگاه تا کنون به شرح زیر می باشد:
1-تجهیز آزمایشگاه به دستگاه های پیشرفته با اعتباری بالغ بر 15/000/000/000 ریال
2-انجام آزمایشات فیزیکو شیمیایی و میکروبی نمونه های مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی به میزان 2000 نمونه در سال
3-استقرار سامانه ی مدیریت اطلاعات ازمایشگاهLIMS
4-استقرار سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مطابق با الزامات GLP
5-ارائه مقالات علمی و پژوهشی در زمینه های مواد غذایی و گیاهان دارویی توسط متخصّصین آزمایشگاه
6-کسب رتبه های برتر کشوری در بین آزمایشگاه های دانشگاه های علوم پزشکی کشور
7-آموزش مسئولین فنی واحد های تولیدی
8-بازدید از آزمایشگاه های همکار بخش خصوصی و آزمایشگاه های واحد های تولیدی