parcham مهار تورم، رشد تولید
معرفی واحد آزمایشگاه
 
 

معرفی واحد آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

.............................................................................................

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در سال 1385 تأسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت.

این آزمایشگاه از مجربترین کارشناسان و متخصّصین صنایع غذایی در واحد های مختلف شامل: بخش فیزیکو شیمی،بخش میکروبیولوژی،آنالیز دستگاهی و مدیریت کیفیت بهره می برد.

مدیریت آزمایشگاه اهداف کلی وزارت بهداشت در حوزه کالاهای سلامت محور به ویژه ارتقاء سلامت و ایمنی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی را سرلوحه فعالیت خویش قرار داده است.

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی موفق به اخذ مجوز ISO ۱۷۰۲۵ در سال 1399 گردید.

ایزو ۱۷۰۲۵ استانداردی بین المللی و تخصصی ویژه ی آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون می باشد که به احراز صلاحیت این آزمایشگاه ها می پردازد.

از مزایای اخذ گواهی ایزو ۱۷۰۲۵  میتوان به ایجاد اطمینان خاطر در مشتریان و تسهیل پذیرش نتایج آزمون،اطمینان از صحت آزمایش ها و آزمون های انجام شده در آزمایشگاه مرجع،استانداردسازی روش های اجرایی و مدیریتی جهت تسهیل همکاری میان آزمایشگاه ها و سایر سازمان ها،کسب اطمینان از کالیبره شدن تجهیزات آزمایشگاه و ... اشاره کرد.

در همین راستا اهم فعالیتها و عملکرد مدیریت آزمایشگاه تا کنون به شرح زیر می باشد:

1-تجهیز آزمایشگاه به دستگاه های پیشرفته با اعتباری بالغ بر 15/000/000/000 ریال

2-انجام آزمایشات فیزیکو شیمیایی و میکروبی نمونه های مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی به میزان 2000 نمونه در سال

3-استقرار سامانه ی مدیریت اطلاعات ازمایشگاهLIMS   

4-استقرار سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مطابق با الزامات GLP

5-ارائه مقالات علمی و پژوهشی در زمینه های مواد غذایی و گیاهان دارویی توسط متخصّصین آزمایشگاه

6-کسب رتبه های برتر کشوری در بین آزمایشگاه های دانشگاه های علوم پزشکی کشور

7-آموزش مسئولین فنی واحد های تولیدی

8-بازدید از آزمایشگاه های همکار بخش خصوصی و آزمایشگاه های واحد های تولیدی

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید