مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزهداری، حفظ تغذیه مناسب و رژیم غذایی متعادل در این ماه، میتواند از ضعف ناشی از گرسنگی در طول روز جلوگیری کند. یکی از راهکارهای مهم که به حفظ انرژی بدن در این ایام کمک شایانی خواهد کرد، مصرف آجیل و خشکبار است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دکتر صادقی، کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، اظهار داشت: “ویتامینهایی نظیر ویتامین E در بین اقلام مختلف آجیل، مانند فندق، بادام و گردو، باعث افزایش ایمنی بدن میشود. علاوه بر این، این ویتامین به بهبود جذب ویتامین A کمک میکند، بهویژه در مواردی که ویتامین A در بدن کم باشد. همچنین ویتامین E تأثیر مثبتی در سوخت و ساز آهن در سلولها دارد و به حفظ عملکرد بافت عصبی و سلولهای ایمنی کمک میکند.”
وی افزود: “مصرف آجیل همچنین باعث احساس سیری بیشتر در طول روز میشود که میتواند به حفظ انرژی و جلوگیری از ضعف و احساس گرسنگی کمک کند. برخی انواع آجیل و خشکبار نیز در صورت مصرف متعادل، به کاهش وزن کمک میکنند؛ از جمله کشمش، زردآلوی خشک و خرما.”
دکتر صادقی بیان کرد: “کشمش یک منبع خوب فیبر است که به لاغری کمک میکند و همچنین خواص ضدسرطانی، کاهش استرس و تقویت اعصاب دارد. همچنین، خرما با داشتن مقدار زیادی قند طبیعی، به طور مستقیم توسط کبد به انرژی تبدیل میشود و برای راهاندازی سیستم گوارشی پس از روزهداری مفید است.”
وی در پایان گفت: “مصرف خرما، بهویژه همراه با انواع آجیل و خشکبار، به حفظ سلامت بدن، بهبود تناسب اندام و رفع کمبود آهن کمک میکند. بنابراین، توصیه میشود که این مواد غذایی در ماه مبارک رمضان به رژیم غذایی روزانه افزوده شود.”
نظر دهید