parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/05 - 11:45
  • - تعداد بازدید: 63
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQ44

تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404

در راستای تحقق اهداف عالی سلامت و نظارت بر حوزه غذایی و آشامیدنی، برنامه‌ای برای تشدید نظارت و کشیک در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز سال 1404 از تاریخ 1 اسفند 1403 تا 20 فروردین 1404 اجرا خواهد شد.

در راستای تحقق اهداف عالی سلامت و نظارت بر حوزه غذایی و آشامیدنی، برنامه‌ای برای تشدید نظارت و کشیک در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز سال 1404 از تاریخ 1 اسفند 1403 تا 20 فروردین 1404 اجرا خواهد شد.

معاون غذا ودارو خراسان شمالی اعلام کرده است که کارشناسان این حوزه به صورت 24 ساعته و به صورت on call آماده پاسخگویی به موارد ارجاعی خواهند بود. بازرسان این معاونت در این بازه زمانی، نظارت بر سلامت محصولات غذایی و آشامیدنی را تشدید خواهند کرد و به بررسی برچسب بسته‌بندی مواد غذایی و آشامیدنی، موارد مشکوک به تقلب، فاقد یا جعل پروانه ساخت، تاریخ مصرف گذشته و قاچاق خواهند پرداخت.

 

وی افزود : سامانه 190در وزارت بهداشت برای ثبت و رسیدگی به شکایات مردم در مورد تخلفات مربوط به مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی در دسترس همگان می باشد که می توانند موارد مربوط به عرضه مواد غذایی فاسد ،تاریخ گذشته ،مواد غذایی غیر مجاز و ...رابه این سامانه اطلاع دهند .

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 52089
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید