برگزاری جلسه هماندیشی با اداره کل استاندارد استان
جلسهای با حضور مدیرکل محترم اداره کل استاندارد استان، معاون محترم غذا و دارو، مدیران و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین آزمایشگاه، برگزار شد.

این نشست با هدف همافزایی و هماندیشی در راستای ارتقای رسیدگی به امور واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان تشکیل شد. در جریان این جلسه، موضوعاتی همچون فرآیندهای نمونهبرداری و بازرسی از واحدهای تحت نظر، کنترل کیفی آزمایشگاه همکار و راهکارهای افزایش کیفیت ارائه خدمات به تولیدکنندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در این جلسه اظهار داشت: همکاری نزدیک دستگاههای نظارتی و حمایتی میتواند به بهبود روند نظارت و در نتیجه ارتقای کیفیت محصولات تولیدی کمک شایانی نماید.
وی افزود: توجه به فرآیندهای کنترل کیفی وهماهنگی در نمونهبرداری و بازرسی واحد های تولیدی، از مهمترین عواملی است که میتواند زمینه افزایش اعتماد عمومی و همچنین حمایت از تولیدکنندگان توانمند استان را فراهم کند.
در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جلساتی زمینه همافزایی بیشتر و تقویت همکاری میان اداره استاندارد، معاونت غذا و دارو و سایر دستگاههای مرتبط را ایجاد کرده و به طور مستقیم در بهبود کیفیت خدمات و حمایت از واحدهای تولیدی استان اثرگذار خواهد بود.
نظر دهید