parcham سرمایه‌گذاری برای تولید
  • 1403/12/26 - 13:10
  • - تعداد بازدید: 40
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZLt4

در دنیای شیرینی‌ها و دسرها، فرآورده‌های کاکائویی و شکلات جایگاه ویژه‌ای دارند

در دنیای شیرینی‌ها و دسرها، فرآورده‌های کاکائویی و شکلات جایگاه ویژه‌ای دارند. اما تفاوت این دو در چیست؟ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در همین باره با بیان اینکه کاکائو به دانه‌های میوه درخت کاکائو اشاره دارد که پس از فرآوری به دو شکل پودر کاکائو و کره کاکائو تبدیل می‌شود، گفت: کره کاکائو همان چربی طبیعی دانه‌های کاکائو است که در تولید شکلات‌های باکیفیت استفاده می‌شود و برخلاف برخی چربی‌های دیگر، تأثیر نامطلوبی بر افزایش کلسترول خون ندارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی دکتر امیر امانی عنوان کرد: فرآورده‌های کاکائویی محصولاتی هستند که ممکن است با شکر و شیر ترکیب شوند، اما به‌جای کره کاکائو، اغلب از پودر کاکائو و روغن‌های جانشین (مانند روغن‌های گیاهی پایه پالم) استفاده می‌کنند. این روغن‌ها می‌توانند اثرات منفی بر سلامت مصرف‌کنندگان داشته باشند.
 
وی اضافه کرد: در مقابل، شکلات محصولی است که از ترکیب کره کاکائو، پودر کاکائو و شکر تهیه می‌شود و فاقد روغن‌های جانشین (مانند روغن پالم) است.
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توصیه کرد: هنگام خرید، به برچسب ترکیبات محصول توجه کنید تا از کیفیت و سلامت فرآورده‌ای که مصرف می‌کنید، اطمینان داشته باشید.
  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 52598
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید