فعالیت گسترده کارشناسان در طرح بسیج نوروزی؛ پایش و کنترل اقلام خوراکی و آشامیدنی همزمان با ماه مبارک رمضان
کارشناسان آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو، در ایام نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، با جدیت نسبت به کنترل و پایش اقلام خوراکی و آشامیدنی در سطح عرضه و تولید اقدام کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو مهندس احمد یزدانی، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، با اشاره به اجرای طرح بسیج نوروزی، اظهار داشت: کارشناسان آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو، در ایام نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، با جدیت نسبت به کنترل و پایش اقلام خوراکی و آشامیدنی در سطح عرضه و تولید اقدام کردند.
وی افزود: از جمله مواد خوراکی مورد بررسی در این طرح میتوان به زولبیا و بامیه، شیرینیجات، خشکبار و دیگر اقلام خوراکی و مصرفی اشاره کرد که توسط کارشناسان نظارتی و بهداشتی نمونهبرداری شده و در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو بهطور دقیق مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
مهندس یزدانی در ادامه بیان کرد: هدف از این پایشها، اطمینان از سلامت و کیفیت محصولات عرضهشده به مردم عزیز است تا با خیالی آسوده از آنها استفاده کنند، بهویژه در ماه مبارک رمضان که تغذیه سالم بیش از همیشه اهمیت دارد.
در پایان، وی تاکید کرد: از مصرفکنندگان محترم تقاضا میشود که اقلام خوراکی و آشامیدنی خود را تنها از مراکز معتبر و دارای پروانه بهداشتی ساخت سازمان غذا و دارو تهیه کنند و به اصالت کالا، که نشاندهنده تأیید وزارت بهداشت است، توجه ویژهای داشته باشند.
نظر دهید