میزان سبوسگیری از آرد در خراسان شمالی رصد و پایش می شود
معاون غذا و دارو ضمن اشاره به فواید استفاده از آرد کامل در راستای سلامت جسمی، گفت: پیگیری و نظارت جدی بر رعایت میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استاندارد ۱۰۳ ضروری است.
معاون غذا و دارو ضمن اشاره به فواید استفاده از آرد کامل در راستای سلامت جسمی، گفت: پیگیری و نظارت جدی بر رعایت میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استاندارد ۱۰۳ ضروری است.
به گزارش وبدا، نشست هماندیشی مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با ادارات مرتبط در حوزه آرد و نان امروز در محل این معاونت برگزار شد.
در این نشست، وضعیت تولید و توزیع آرد نوع دو در سطح استان مورد بررسی و ارزیابی مدیران قرار گرفت.
دکتر امیر امانی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در این نشست اظهار کرد: پیگیری و نظارت جدی بر رعایت میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استاندارد ۱۰۳ ضروری است.
وی افزود: مدیران واحدها و ادارات مختلف مرتبط با حوزه آرد و نان، پیشنهادات خود را برای رفع مشکلات جاری در این حوزه ارسال کرده تا به کارگروه آرد و نان استان ارائه شود.
دکتر طاهره عربی، مدیر واحد غذا دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، نیز در این جلسه بیان داشت: بازدید و نمونهبرداری از آرد تولیدی کارخانجات استان بهصورت مستمر ادامه دارد.
وی افزود: چالشهای این حوزه باید در کارگروه آرد و نان بررسی شود تا شاهد کاهش تخلفات در این حوزه باشیم، زیرا این موضوع با سلامت عمومی جامعه مرتبط است.
نسرین علیزاده، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی، نیز در این جلسه با اشاره به آمار بالای چاقی و اضافهوزن در خراسان شمالی اظهار کرد: شاهد شیوع سرطانهای دستگاه گوارش هستیم، لذا استفاده بیشتر از آرد کامل ضروری است.
وی افزود: فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره و آرد کامل باید در دستور کار مدیران واحدهای مرتبط قرار بگیرد.
گفتنی است در این جلسه، نمایندگان دستگاههای اداری مرتبط با آرد کامل، از جمله جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی، پیشنهادات خود را برای اصلاح روند توزیع آرد کامل در استان ارائه دادند.
نظر دهید