parcham سرمایه‌گذاری برای تولید
  • 1404/01/25 - 10:21
  • - تعداد بازدید: 10
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZBA4

تأکید مسئولان بر نقش نان کامل در ارتقای سلامت جامعه

نظارت بر تولید آرد و نان کامل تشدید می‌شود؛ گامی مهم به‌سوی تغذیه سالم خانوارها 

 

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی دکتر عربی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی،  در خصوص اهمیت نان کامل به عنوان یکی از مولفه‌های اساسی در تغذیه و سلامت جامعه اظهار داشت: نان قوت غالب مردم است و مصرف نان‌های با کیفیت که از آرد غنی‌تر و کامل‌تر تهیه شده‌اند، نه تنها املاح مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند بلکه به ارتقای زندگی سالم افراد و سلامت جامعه نیز کمک می‌کند.

وی همچنین به آغاز تولید نان کامل از سال گذشته اشاره کرد و افزود: ادامه این برنامه در سال جدید با قدرت پیگیری خواهد شد. دکتر عربی تأکید کرد که نظارت بر نانوایی‌های عرضه‌کننده نان کامل باید به عنوان یک امر ضروری مورد توجه ویژه قرار گیرد.

در راستای این هدف، بازدیدی با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی استان و کارشناسان مربوطه از تعدادی از واحدهای خبازی که نان کامل تولید می‌کنند، انجام شد. در این بازدید، نمونه‌برداری از آرد مصرفی این نانوایی‌ها جهت پایش کیفیت آرد تولیدی در سطح استان صورت گرفت .

دکتر عربی در پایان خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا نان کامل به سبد غذایی خانوارها راه یابد و به این ترتیب، سلامت جامعه را تضمین کنیم

این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان در راستای ارتقای کیفیت نان و تأمین سلامت غذایی مردم است.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 53159
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید