رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
با توجه به ایام پایانی سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو مهندس احمد یزدانی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی گفت : با توجه به ایام پایانی سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است. در این راستا، کنترل ایمنی و سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی در دستور کار این آزمایشگاه قرار دارد و در همکاری با بازرسان و نمونهبرداران، آزمایشات کنترل کیفی محصولات سلامتمحور به صورت مستمر انجام میشود.
مدیر آزمایشگاه غذا و داروی استان اظهار داشت که تمامی تلاشها برای حفظ سلامت جامعه و نظارت دقیقتر بر خریدهای نوروزی و ماه رمضان توسط کارشناسان غدا و دارو و بهداشت دانشگاه انجام میشود.
وی افزود که این نظارتها شامل بررسی دقیق کیفیت و ایمنی محصولات سلامتمحور به منظور اطمینان از سلامت عمومی مردم است.
مهندس یزدانی بیان کرد که شهروندان عزیز باید هنگام خرید مواد خوراکی و بهداشتی برای ماه رمضان و عید نوروز به نکات زیر توجه کنند:
1. حتماً مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را از مراکز و فروشگاههای معتبر خریداری کنید.
2. به مجوزهای بهداشتی، پروانه ساخت، اصالت کالا و تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کنید.
3. اکیداً توصیه میشود از خرید مواد خوراکی و آشامیدنی بدون مجوز و غیر معتبر خودداری کنید.
4- کالاهای سلامت محور را در ظروف مناسب با درب بسته و در محل مناسب از نظر شرایط دمایی، نور و رطوبت طبق توصیه تولید کننده و کارشناسان نگهداری نمایید.
5-اکیدا از مصرف کالاهای سلامت محور تاریخ گذشته، آلوده و کپک زده خودداری کنید .
ودر پایان هم توصیه کرد که رعایت این نکات میتواند کمک شایانی به حفظ سلامت جامعه در ایام پر تردد نوروز و رمضان کند.
نظر دهید