parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/04 - 10:22
  • - تعداد بازدید: 79
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZZ44

رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

با توجه به ایام پایانی سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.

 
 
به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا ودارو مهندس احمد یزدانی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی گفت : با توجه به ایام پایانی سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است. در این راستا، کنترل ایمنی و سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی در دستور کار این آزمایشگاه قرار دارد و در همکاری با بازرسان و نمونه‌برداران، آزمایشات کنترل کیفی محصولات سلامت‌محور به صورت مستمر انجام می‌شود.
 
مدیر آزمایشگاه  غذا و داروی استان اظهار داشت که تمامی تلاش‌ها برای حفظ سلامت جامعه و نظارت دقیق‌تر بر خریدهای نوروزی و ماه رمضان توسط کارشناسان غدا و دارو و بهداشت دانشگاه  انجام می‌شود. 
وی افزود که این نظارت‌ها شامل بررسی دقیق کیفیت و ایمنی محصولات سلامت‌محور به منظور اطمینان از سلامت عمومی مردم است.
مهندس یزدانی بیان کرد که شهروندان عزیز باید هنگام خرید مواد خوراکی و بهداشتی برای ماه رمضان و عید نوروز به نکات زیر توجه کنند:
 1. حتماً مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را از مراکز و فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید.
 2. به مجوزهای بهداشتی، پروانه ساخت، اصالت کالا و تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کنید.
 3. اکیداً توصیه می‌شود از خرید مواد خوراکی و آشامیدنی بدون مجوز و غیر معتبر خودداری کنید.
4- کالاهای سلامت محور را در ظروف مناسب با درب بسته و در محل مناسب از نظر شرایط دمایی، نور و رطوبت طبق توصیه تولید کننده و کارشناسان نگهداری نمایید. 
5-اکیدا از مصرف کالاهای سلامت محور  تاریخ گذشته، آلوده و کپک زده خودداری کنید . 
 
ودر پایان هم توصیه کرد که رعایت این نکات می‌تواند کمک شایانی به حفظ سلامت جامعه در ایام پر تردد نوروز و رمضان کند.
  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 52041
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید