تشدید نظارت نوروزی بر مواد غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه
جلسه هماهنگی با حضور خانم دکتر عربی، مدیر نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدنی، جهت ارتقاء سلامت جامعه و انجام بازرسیهای نوروزی برگزار شد.
مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزهداری، حفظ تغذیه مناسب و رژیم غذایی متعادل در این ماه، میتواند از ضعف ناشی از گرسنگی در طول روز جلوگیری کند. یکی از راهکارهای مهم که به حفظ انرژی بدن در این ایام کمک شایانی خواهد کرد، مصرف آجیل و خشکبار است.
تاثیرات منفی مصرف زیاد نمک و قند بر سلامت در ماه مبارک رمضان
در ماه مبارک رمضان ،روزه داران باید به تغذیه خود توجه ویژه ای داشته باشند
جلسه تولید محتوا برای بنرهای شهری و نمایش در تلویزیونهای شهری جهت برنامه ریزی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار شد
جلسهای با حضور مدیران معاونت و تیم تخصصی روابط عمومی دانشگاه در معاونت غذا و دارو خراسان شمالی به منظور طراحی و اجرای بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر و نمایش محتوای آنها در تلویزیونهای شهری تشکیل شد .
اهمیت مصرف مکملهای غذایی در ماه رمضان
مکملها میتوانند به حفظ انرژی و سلامت عمومی روزهداران کمک کند
هشدار درباره مصرف داروهای گیاهی نامعتبر در بیماران مبتلا به کبد چرب
سرپرست اداره طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو نسبت به مصرف بیرویه قرصها و دمنوشهای گیاهی نامعتبر در بیماران مبتلا به کبد چرب هشدار داد.
توصیههای معاون غذا و دارو برای ساماندهی داروهای منزل در ایام نوروز
دکتر امانی، معاون غذا و دارو، در راستای آمادهسازی برای ایام نوروز و خانهتکانی، به شهروندان توصیه کرد که به ساماندهی قفسه دارویی خود توجه کنند.
تایید پروانه بهداشتی و بهرهبرداری در سی و دومین جلسه کمیته فنی و قانونی نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
جلسه کمیته فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با دستور کار بررسی پروندههای مرتبط با این حوزه برگزار و 14 مجوز شامل 10 پروانه بهداشتی ساخت، 3 کد ثبت منبع (پروانه بهرهبرداری بهداشتی) و 1 مجوز مسئولیت فنی صادر شد
تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404
در راستای تحقق اهداف عالی سلامت و نظارت بر حوزه غذایی و آشامیدنی، برنامهای برای تشدید نظارت و کشیک در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز سال 1404 از تاریخ 1 اسفند 1403 تا 20 فروردین 1404 اجرا خواهد شد.
رعایت نکات بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
با توجه به ایام پایانی سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی بسیار حائز اهمیت است.