parcham سرمایه‌گذاری برای تولید
لیست اخبار صفحه :8
مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

مصرف آجیل و خشکبار در ماه مبارک رمضان ،راهی برای حفظ انرژی بدن

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام روزه‌داری، حفظ تغذیه مناسب و رژیم غذایی متعادل در این ماه، می‌تواند از ضعف ناشی از گرسنگی در طول روز جلوگیری کند. یکی از راهکارهای مهم که به حفظ انرژی بدن در این ایام کمک شایانی خواهد کرد، مصرف آجیل و خشکبار است.

جلسه تولید محتوا برای بنرهای شهری و نمایش در تلویزیون‌های شهری جهت برنامه ریزی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار شد

جلسه تولید محتوا برای بنرهای شهری و نمایش در تلویزیون‌های شهری جهت برنامه ریزی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار شد

جلسه‌ای با حضور مدیران معاونت و تیم تخصصی روابط عمومی دانشگاه در معاونت غذا و دارو خراسان شمالی به منظور طراحی و اجرای بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر و نمایش محتوای آن‌ها در تلویزیون‌های شهری تشکیل شد .

تایید پروانه بهداشتی و بهره‌برداری در سی و دومین  جلسه کمیته فنی و قانونی نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

تایید پروانه بهداشتی و بهره‌برداری در سی و دومین جلسه کمیته فنی و قانونی نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

جلسه کمیته فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با دستور کار بررسی پرونده‌های مرتبط با این حوزه برگزار و 14 مجوز شامل 10 پروانه بهداشتی ساخت، 3 کد ثبت منبع (پروانه بهره‌برداری بهداشتی) و 1 مجوز مسئولیت فنی صادر شد

تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404

تشدید نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404

در راستای تحقق اهداف عالی سلامت و نظارت بر حوزه غذایی و آشامیدنی، برنامه‌ای برای تشدید نظارت و کشیک در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز سال 1404 از تاریخ 1 اسفند 1403 تا 20 فروردین 1404 اجرا خواهد شد.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید