برگزاری جلسه واگذاری داروخانه بیمارستان امام خمینی شیروان به بخش خصوصی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، جلسهای با محوریت بررسی و تصمیمگیری پیرامون واگذاری داروخانه بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان به بخش خصوصی، با حضور سرپرست اقتصاد داروئی ، سرپرست بیمارستان امام خمینی (ره) و معاون غذا دارو شبکه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
تامین متمرکز داروهای بیمارستانی در خراسان شمالی با تلاش کمیته خرید متمرکز
تامین داروهای بیمارستانی در تمامی بیمارستانهای خراسان شمالی به همت کمیته خرید متمرکز دارو و لوازم مصرفی معاونت غذا و دارو به مرحله اجرایی درآمد. این اقدام مهم در راستای ارتقاء کیفیت خدمات درمانی و بهداشتی استان، گام بلندی محسوب میشود
برگزاری جلسه بررسی وضعیت HSE معاونت غذا و دارو
بهبود ایمنی و بهداشت محیط کار در اولویت معاونت غذا و دارو قرار گرفت
افزایش بازرسیها برای مقابله با قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی
مسئول پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا: متخلفان به شدت تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت
بازدیدکارشناسان معاونت غذا و دارو از مراکز عرضه محصولات غذایی و دارویی در سطح شهر بجنورد
کارشناسان معاونت غذا و داروی خراسان شمالی به همراه نمایندگان تعزیرات حکومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) از مراکز عرضه محصولات غذایی و دارویی در سطح شهر بجنورد بازدید کردند
نانواییهای عرضهکننده نان با آرد کامل
در این نانوایی ها با مجوز اتحادیه آرد و نان استان نان با آرد کامل پخته می گردد.
تجویز منطقی داروها؛ کلید ارتقاء کیفیت خدمات درمانی
جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و معاونین و اعضای هیات علمی در محل معاونت غذا ودارو برگزار شد
برگزاری دومین جلسه کمیته تدوین برنامه عملیاتی سه ساله معاونت غذا و دارو
دومین جلسه کمیته تدوین برنامه عملیاتی سه ساله معاونت غذا و دارو با حضور معاون محترم و مدیران و کارشناسان حوزه غذا و دارو برگزار شد.
نخستین جلسه کارگروه غذا و دارو کمیته پدافند غیرعامل درمعاونت غذا ودارو خراسان شمالی برگزار شد
بررسی دستورالعمل پدافند غیرعامل و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ با حضور اعضای کارگروه
برنامه آموزش مصرف صحیح دارو به دانشآموزان توسط کارشناسان واحد دارو معاونت غذا ودارو
برنامه آموزش معاونت غذا و دارو با شعار «دارو، غذا نیست» با هدف آموزش دانش آموزان استان در راستای برنامه های سازمان غذا ودارو